(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Search
Close this search box.

Wagenparkbeheer

Een verstandige transportondernemer let bij de keuze voor nieuwe banden op verschillende punten. De prijs natuurlijk, de levensduur, grip, de restwaarde en vernieuwbaarheid. Al deze zaken helpen om het bedrijf op het juiste spoor te houden. Truck Tyre Partner stimuleert graag het ‘bandenbewustzijn’. Om die reden hebben wij het Test the Best-programma in het leven geroepen. Rijdt u momenteel alleen maar Michelin, Bridgestone, Goodyear, Conti of een ander merk? Neem de proef op de som en doe mee met onze test.

Hoe werkt het?
Samen met u én/of uw bandenspecialist monteren wij een aantal banden die wij professioneel en onafhankelijk vergelijken met uw huidige bandenkeuze. Zijn deze niet beter in het rendement per kilometer dan weet u dat uw huidige strategie de juiste is. Zijn ze wél beter dan is het goed om een aanpassing te doen. Doch altijd is ons advies: regelmatig vergelijken. Als het vergelijk niet goed uitpakt, dan zullen wij het verschil aan u terugbetalen. Dat garanderen wij zwart op wit.

Ons advies…
is om een twee-merken-beleid te voeren. Als u zelf goed kunt beoordelen welk merk de beste resultaten levert – onder uw type voertuigen en voor uw soort transport – dan weet u welke band uiteindelijk de beste kilometerkostprijs zal opleveren. Een goed wagenparkbeheer ofwel bandenbeheer is dus uitermate belangrijk. Heeft u alles uitbesteed aan uw bandenspecialist of doet u het meeste nog in eigen beheer? Hoe dan ook, als eigenaar wilt u toch zelf een representatief beeld hebben van welk bandenmerk het beste rendement levert?

Heeft u hulp nodig met het opzetten van een wagenparkbeheersplan en durft u te testen of uw huidige keuze wel de beste is ? Bel ons gerust.