(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Search
Close this search box.

Truck Tyre Partner

Uw bedrijf is uw leven. De overeenkomsten zijn groot, want ook voor Truck Tyre Partner is alles wat met banden én transport te maken heeft, ons leven. TTP is opgericht in 2009 en richt zich specifiek op de verkoop en service van bedrijfswagenbanden en wielen in Nederland, België en Luxemburg.

Wij zijn ons bewust van het feit dat levensduur, betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency essentieel zijn voor alle bedrijven die actief zijn binnen het transport. Vanuit die gedachte hebben wij maar één doelstelling en dat is het leveren van vrachtwagenbanden die uitblinken in kwaliteit én de beste kilometerkostprijs. Wij kunnen dit waarmaken omdat wij als Truck Tyre Partner importeur zijn van een tweetal premium truckbandenmerken en twee budgetmerken. TTP heeft een breed assortiment banden voor allerlei soorten transport en geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Ze zijn altijd ruim op voorraad, omdat wij snappen wat stilstand voor u betekent.

Wij zijn de officiële importeur van o.a. Giti en Kumho truckbanden en importeur van Xlite en X Bright aluminium wielen in de Benelux. Naast het leveren van banden en wielen met de beste kilometerkostprijs bieden wij, samen met professionele bandenspecialisten, een pakket aan services. Kijk maar eens rond op onze website om te ontdekken wat Truck Tyre Assist, Total Tyre Care, TPMS en ons Test the Best-programma te bieden hebben.