(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

TPMS

Meer dan de helft van de trucks in de Benelux rijdt met een te lage bandenspanning. Op die manier riskeren veel vervoerders een lekke band en gebruiken ze meer dieselolie dan nodig is. Truck Tyre Partner heeft de oplossing met een systeem dat de bandenspanning continu in de gaten houdt. Onze Max TPMS sensoren zorgen ervoor zorgen dat u altijd weet of uw bandenspanning in orde is of niet.

Wat betekent TPMS?
TPMS staat voor Tyre Pressure Monitoring System ofwel Bandenspanningscontrolesysteem.  Het is een kleine sensor die in het wiel gemonteerd wordt en continu de bandenspanning en -temperatuur meet. Het systeem zorgt ervoor dat chauffeurs altijd en overal op de hoogte zijn of de spanning correct is. De metingen worden aangegeven op een scherm in de cabine en/of mobiele telefoon.

Met ons Max TPMS systeem bespaar je tot wel € 1.200,- per truck per jaar op brandstof maar verleng je ook de levensduur van de banden. Zo verdien je de investering al snel terug. Minder brandstofverbruik betekent ook minder CO2-uitstoot. Een extra fijne bijkomstigheid als je een steentje wilt bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en wilt opvallen met je ‘groene’ referenties.