(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Search
Close this search box.

Staal

Zijn uw stalen truckwielen aan vervanging toe? Truck Tyre Partner heeft alle courante maten op voorraad.* Onze stalen wielen worden geproduceerd door een van de grootste wielproducenten in Azië: SWG (Sunrise Wheel Group). Zij leveren kwaliteitswielen voor zowel vrachtauto’s als trailers. Natuurlijk zijn alle exemplaren TÜV-goedgekeurd én voorzien van een ISO/TS 16949; 2009-certificaat.

De meeste voertuigen worden door de fabriek standaard op stalen wielen afgeleverd. Bij vervanging gaat de eerste gedachte automatisch uit naar een ander stalen wiel. Maar heeft u wel eens gedacht aan een alternatief? Lichtmetalen wielen zijn 30% lichter dan stalen wielen, en ze zijn ook nog eens sterker. Op een trekker-opleggercombinatie levert de montage van aluminium wielen al gauw een  gewichtsbesparing van 300 kg op. U kunt meer vracht meenemen én het kost u minder aan brandstof.

Heeft u vragen over onze wielen ? Even een belletje naar 0031-186630528 of een mail naar info@trucktyrepartner.nl en wij reageren direct.

*Wij leveren onze wielen vanaf 12 stuks franco huis in de Benelux. Voor bestellingen tot 12 stuks brengen wij een bijdrage aan de verzendkosten in rekening.