(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Search
Close this search box.

Pechservice

PECHSERVICE 24/7

Slechte vrachtwagenbanden bestaan niet meer, wordt er wel eens gekscherend gezegd. Toch zijn er nog steeds behoorlijke verschillen in kwaliteit. Laat Truck Tyre Partner nou degene zijn die alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit tegen een voor de klant betaalbare prijs. En dan gaat het niet alleen om de aanschafprijs, maar ook om de uiteindelijke kilometerkostprijs.

Goede banden zijn voor ons vanzelfsprekend en wij weten zeker dat u er net zo over denkt. Maar wat te doen op het moment dat een van uw chauffeurs zich laat in de avond, in de buurt van Toulouse of ergens in Oost-Duisland meldt met een lekke band? Dan pas merkt u hoe belangrijk een goed functionerend pechservicesysteem voor uw onderneming is. Tijd is geld en als TTP zijn wij ons daar volledig van bewust. Daarom biedt Truck Tyre Partner, samen met uw bandenleverancier, een compleet pakket aan services.

Eén van die services is Truck Tyre Assist, een pechservicesysteem 2.0 dat, als een chauffeur zich meldt met een lekke band of klapband, uw problemen snel en vakkundig oplost. Truck Tyre Assist is gebaseerd op een netwerk van bandenspecialisten en in heel Europa beschikbaar. Of het nu ergens in Zuid-Italië is of in Polen, wij helpen u snel weer op weg tegen een fatsoenlijk tarief. 

Ons systeem is efficiënt, modern, eenvoudig en bijzonder klantvriendelijk. Wilt u weten hoe het werkt en wat de tarieven zijn ? Bel ons of stuur een mailtje. Wij komen graag langs om ons systeem uit te leggen.