(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Search
Close this search box.

Ons team

Of een bedrijf wordt gewaardeerd of niet, hangt af van de mensen die er werken. Ons team maakt het verschil. Natuurlijk zijn ze allemaal uniek, maar passie voor hun werk, affiniteit met de transportsector en het streven naar 100% tevredenheid is wat onze medewerkers met elkaar gemeen hebben. Wij zijn trots u te presenteren:

Administratie en nog veel meer...

Bianca
Reichhardt

De spil op onze binnendienst en onmisbaar als ‘bemoeial’ met de voorraad, orders en speciale afspraken. Grote kans dat u haar aan de lijn krijgt als u ons kantoor belt!

tel: 0186 630528
e-mail: bianca@trucktyrepartner.nl

Sales Manager
GITI truckbanden en wielen

Dave
Willebrands

Van jongs af aan is Dave al werkzaam in de transportsector. In 2000 heeft hij zijn werk als internationaal transporteur ingeruild voor een functie als vestigingsmanager bij een bandenservicebedrijf om vervolgens 10 jaar later in dienst te treden bij Truck Tyre Partner Benelux. Hier ontpopt hij zich al heel snel als de specialist van ons merk Giti.  “Mister Giti” wordt hij ook wel door ons genoemd. Dave stond aan de wieg van de rebranding van GT Radial naar Giti en hij weet als geen ander alles van truckbanden en wielen.

tel: 0654694057 
e-mail: Dave@trucktyrepartner.nl

Accountmanager​

Rowin
De Jong

Rowin wist al heel vroeg waar Abraham de mosterd vandaan haalde. In zijn geval van het supermarktschap. Jarenlang was hij in de functie van manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de supermarkt en niet onverdienstelijk. En hoe leuk het werk daar ook was, het kan altijd leuker en uitdagender. Vanaf heden versterkt hij ons team van TTP en maakt hij maar al te graag kennis met iedereen.

tel: 06 29 25 17 63
e-mail: rowin@trucktyrepartner.nl

Accountmanager

Jan
Soumang

Zonder onze Jan geen banden bij u op de stoep. Hij kent ons magazijn van haver tot gort. Met meer dan 10.000 truckbanden op voorraad is het niet altijd makkelijk om zo maar de juiste band te pakken, maar voor Jan is dat geen enkel probleem, blindelings weet hij de juiste band te vinden. Foutmarge: 0%.

tel: 06 52 04 17 59
e-mail: jans@trucktyrepartner.nl

Bandengoeroe

Wim
Reijmerink

Jong van geest, maar rijk aan ervaring. Terwijl andere mensen al langzaam afbouwen richting hun pensioen, besloot Wim juist op 57-jarige leeftijd nog een keer de uitdaging aan te gaan als zelfstandig ondernemer. Met 15 jaar Michelin, 14 jaar Goodyear Dunlop en vijf jaar Giti achter de kiezen, weet hij precies waar het voor u als vervoerder om draait. Ook kan hij de service van een goede specialist als partner waarderen.

tel: 06 52 60 28 20
e-mail: wim@trucktyrepartner.nl