(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Search
Close this search box.

Kumho Tyre

Voetballiefhebbers kennen Kumho misschien als sponsor van grote clubs. Zo steunt het bandenmerk in Duitsland Bayer 04 Leverkusen en in Engeland Tottenham Hotspur. Maar bij Truck Tyre Partner draait het natuurlijk om de kwaliteit van hun vrachtwagenbanden. En dat zit bij deze Zuid-Koreaanse producent wel snor.
Het bedrijf zag in 1960 het levenslicht en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een belangrijke speler op de bandenmarkt met een jaarlijkse omzet van meer dan 2 miljard euro. Zeker 60 miljoen banden worden per jaar onder BMW’s, Audi’s, Volkswagens, Seats en Mercedes-Benz’ gemonteerd. Nou hoef je van zulke aantallen niet direct ondersteboven te zijn, maar het betekent natuurlijk wel dat er een bult ervaring achter zit. Hoe meer (kilo)meters, hoe meer ervaring. Voor genoemde automerken, maar ook de Mini, Fiat, Skoda, Hyundai en Kia is Kumho bij de montage de eerste keus. De fabrikant maakt en verspreidt banden voor personenauto’s en bestelwagens, maar ook voor het grotere werk (vrachtwagens) draaien de medewerkers hun hand niet om. Geen bandenfabrikant doet het zonder studie; dat geldt ook voor Kumho. Het bedrijf heeft onderzoeks- en ontwikkelingscentra in Korea, China, Noord-Amerika en Europa.

Bij Truck Tyre Partner is Kumho één van de merken waarmee zij de strijd aangaan met alle premium vrachtwagenbandenfabrikanten. Accountmanager Fabian Jonker is ervan overtuigd dat zijn banden u de beste kilometerkostprijs opleveren. Kumho heeft een breed pakket aan maten en blinkt uit in regelmatige slijtage, een hoog kilometrage en betrouwbaarheid. Groot voordeel is dat de banden goed te herprofileren en te vernieuwen zijn.

Proberen zonder enig risico? Bel Fabian op 0621501028 of stuur hem een mailtje. Zijn mailadres is Fabian@trucktyrepartner.nl