(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Search
Close this search box.

Jinyu

Bij Truck Tyre Partner importeren wij sinds 2019 een merk wat de meeste vervoerders verbaast als zij de naam horen. Jinyu banden, wat kan dat nu zijn? Maar weet, dat wij niet over één nacht ijs gaan voordat wij besluiten een merk op te nemen in onze productportfolio. Na maandenlange testen omtrent rendement, betrouwbaarheid en een regelmatig slijtagepatroon, kwamen wij tot de conclusie dat Jinyu past in onze strategie om goede kwaliteit te koppelen aan bedrijfszekerheid.

De Jinyu Truckbanden worden geproduceerd door de JinyuTyre Group Co., LTD. Deze onderneming, opgericht in 1995, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van banden. Met een balanstotaal van meer dan 5,5 miljard RMB beschikt deze Vietnamese fabrikant over geavanceerde machines voor het produceren, ontwikkelen en testen van banden en over professionele technieken, managementteams en aanvullende kwaliteitsgarantiesystemen.

Jinyu, in Europa nog niet zo bekend,  is een gerespecteerd bandenmerk dat de verwachtingen van alle transporteurs overtreft als het gaat om de combinatie van een uitstekende prijsstelling én kwaliteit. Jinyu komt met zijn nieuwste generatie truckbanden tegemoet aan de eisen en wensen van alle typen vrachtwagenchauffeurs en wagenparkbeheerders. Met hun reeks verschillende profielen bewijzen Jinyu banden hun waarde op alle soorten oppervlakken en onder alle weersomstandigheden.

Met een jaarlijkse capaciteit van meer dan 6 miljoen truckbanden en een distributienetwerk dat distribueert naar meer dan honderd landen is Jinyu één van de snelst groeiende bandenfabrikanten in Azië en inmiddels een gerespecteerde naam in de vrachtwagenbandenindustrie. Dit wordt onderstreept door het feit dat de producten zijn gecertificeerd door CCC, ISO/TS16949, DOT, ECE, INMETRO en andere toepasselijke normen die door bepaalde landen worden vereist. Bovendien heeft het laboratorium van het bedrijf de CNAS-goedkeuring doorstaan en is het technische centrum van het bedrijf bekroond met het ‘Provincial Grade Technology Center’.

De voordelen van Jinyu vrachtwagenbanden:

  • Innovatief bandenontwerp en bandencompound
  • Uitstekende prestaties
  • Lage rolweerstand
  • Gebruik van nieuwe groene materialen
  • State-of-the-art Productie faciliteiten en R&D