(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Giti Truckbanden

Ze kunnen een beroep doen op een enorm netwerk van ervaren ingenieurs en dat maakt deze bandenproducent uniek in de wereld. We hebben het over Giti, een fabrikant met het hoofdkantoor in Singapore en fabrieken in Indonesië, China en de Verenigde Staten. Mede dankzij die zeshonderd onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs weet Giti uitmuntende kwaliteitsbanden te produceren. Zij gebruiken alleen apparatuur van topkwaliteit om de allerbeste banden te kunnen garanderen. Giti heeft twee ontwikkelingscentra in Europa om er specifiek voor te zorgen dat alle banden die zij hier verkopen aan de meest stringente eisen voldoen. Dit onderscheidt het merk van de reguliere concurrentie en maakt het ook uniek.

Na een carrière van meer dan 28 jaar bij Michelin en Goodyear Dunlop kreeg Wim Reijmerink in 2005 de gelegenheid om voor Giti Tire, een tot dan toe relatief onbekende bandenfabrikant in Europa, een  Europese verkooporganisatie op te zetten en dit merk te ondersteunen in de ontwikkeling tot de positie die het nu heeft, namelijk numero 6 op de wereldranglijst van vrachtwagenbandenproducenten. Wim was degene die de Aziaten kon overtuigen dat de truckbanden die zij in andere werelddelen verkochten niet automatisch geschikt waren voor de Europese markt. Zo kwam de ontwikkeling van een Europese lijn vrachtwagenbanden tot stand.

Truck Tyre Partner kan zeggen dat alle vervoerders die het merk gemonteerd hebben uitermate tevreden zijn over de uitmuntende kilometerprestatie van de Giti banden. Het is een boodschap die TTP graag verder verspreidt. Heeft u nog geen Giti banden gemonteerd?  Neem de proef op de som en maak gebruik van het Test the Best programma. Wij zijn ervan overtuigd dat u uzelf een groot plezier doet en overtuigd raakt van de kwaliteit van deze banden. Eerst even een kijkje nemen in wat we u zoal kunnen bieden?

Klik hier voor de speciale Giti selector voor het hele assortiment of bel even met Dave, 0654694057 of stuur een mail naar info@trucktyrepartner.nl en wij nemen snel contact met u op.