(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Equipment

Moderne truckbanden zijn complex als het gaat om de gebruikte grondstoffen en de uiteindelijke productie/vulkanisatie. Dat moet ook wel, als je ziet wat deze banden allemaal te verduren krijgen. Door het vele testen weten wij exact wat van belang is. Om het maximale rendement te halen moeten zowel uw voertuigen als de gemonteerde banden in optimale staat verkeren.

Het begint bij de montage van de band op het wiel en daarna het balanceren van de band-wielcombinatie. Omdat transportvoertuigen steeds lichter zijn geworden, zijn zij ook gevoeliger geworden voor onbalans en trillingen in het stuur. Als de banden slecht gemonteerd en gebalanceerd zijn, wordt de chauffeur chagrijnig en gaan uw banden en voertuigen minder lang mee.

Om de kwaliteit te optimaliseren werken wij samen met Fuchs Service Equipment uit Veenendaal. Fuchs kent het belang van goede apparatuur én perfecte service. Met een eigen technische dienst houdt dit bedrijf het gehele proces van verkoop, installatie, onderhoud en reparatie in eigen hand. De organisatie is  erop gericht om de apparatuur weer snel aan de praat te krijgen in geval van een calamiteit. Fuch is importeur van o.a. Hunter monteer-, balanceer- en uitlijnmachines en hefbruggen.

Heeft u vragen over apparatuur? Bel of mail ons en wij komen graag met iemand van Fuchs naar u toe.