(+31) 186-630528

Voor contact of hulp!

Aluminium

Waarom aluminium wielen ?

Je denkt dat de grens nu wel een keer is bereikt. Toch rekenen uw chauffeurs steeds hogere bedragen af aan de pomp. De brandstofprijzen blijven maar stijgen en dat heeft grote impact op de bedrijfskosten en de winstgevendheid. Daarnaast staat uw bedrijf voor een andere grote uitdaging: de druk op het milieu moet minder. Truck Tire Partner ondersteunt u in uw doelstelling om zo efficiënt én milieuvriendelijk mogelijk te opereren.

De oplossing heet: optimale brandstofefficiëntie. Met de keuze voor aluminium truckwielen slaat u twee vliegen in één klap. Het verbetert het brandstofverbruik en vermindert de uitstoot van kooldioxide (CO2). Aluminium wielen zijn 40% lichter in gewicht, met als grote voordeel dat een hoger laadvermogen mogelijk is. Dat betekent dat u met één vracht meer kunt vervoeren. Scheelt tijd, brandstof en serieus geld.

Rekenvoorbeeld
Voor een vrachtwagen van tien ton kan de omschakeling naar aluminium wielen een brandstofbesparing opleveren van ongeveer € 1.500  per jaar, wat neerkomt op zo’n € 7.500 gedurende de levensduur van het voertuig (vijf jaar). In nog geen jaar heeft u de investering terugverdiend.

Logisch, dat steeds meer ondernemers met een eigen wagenpark overstappen op de montage van aluminium wielen. Zij realiseren zich dat de stijgende kosten niet van tijdelijke aard zullen zijn en dat deze keuze helpt om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Heeft u nog twijfels? Graag nemen wij samen met u en uw bandenspecialist het wagenpark onder de loep, om te kijken waar u kosten kunt verminderen. Deze inventarisatie is geheel gratis.

Bel ons nu voor een afspraak: 0031-186 630 528 of stuur een mailtje naar info@trucktyrepartner.nl